Sluiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Retera Interieurwerken BV heeft zich inmiddels bewezen als een solide en betrouwbare onderneming. Zo'n stabiel fundament kan natuurlijk alleen gebouwd, onderhouden en versterkt worden door verantwoordelijk om te gaan met alle betrokken partijen. Met klanten, medewerkers, het milieu en de samenleving.

 

Onze onderneming werkt constant aan het onderhouden van bestendige relaties met klanten en leveranciers. Aan stabiele samenwerkingsverbanden op basis van wederzijds respect en gezamenlijk profijt. Maar waar zouden we zijn zonder onze medewerkers? Zij zijn het gezicht, de handen én het warm kloppend hart van onze onderneming. Ons waardevolste kapitaal en daar zijn we bijzonder zuinig op. Werkzaam zijn bij onze onderneming moet als plezierig, stimulerend en motiverend ervaren worden en daarnaast kansen bieden voor groei en ontplooiing.

 

Daarnaast blijven wij altijd oog houden voor die mensen in onze samenleving die het moeilijk hebben en extra hulp goed kunnen gebruiken. Zo ondersteunde Retera in de afgelopen jaren al verschillende goede doelen en initiatieven waaronder  CliniClowns, KiKa en het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook stellen we restmaterialen en meubels  beschikbaar aan scholen en andere instanties. Verantwoordelijkheid, continuïteit en betrouwbaarheid zullen ook de komende decennia kernwaarden van onze onderneming zijn. Daar blijven we aan werken. En daar mag u ons ook altijd op aanspreken.

 

Contact gegevens

Retera

De Run 4242

5503 LL Veldhoven

  

T (040) 254 60 45

F (040) 254 60 37

E info@retera.nl